Kályha Doboz bezarasa
Belépés Doboz bezarasa

Üdvözlet Látogató

Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Képtár stat Doboz bezarasa
coppermine
 Albumok: 210
 Képek: 14940
  · Views: 336394
  · Votes: 125
  · Comments: 91
Linkek, feed Doboz bezarasa

Forums › Honlappal kapcsolatos › Honlap használata - kérdések-válaszok › Wikipedia

Wikipedia
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához   _PRINTER    Tartalomjegyzék -> Honlap használata - kérdések-válaszok
Szerző
Üzenet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése
Hókipóki
Pacsirtarend tagja

HozzászólásElküldve: 30, 2006 11:04 pm    Hozzászólás témája: Wikipedia Hozzászólás, az előzmény idézésével

Utolsó nagyobb modulként elkészült a BAKWiki, ezután már csak egy normálisabb design, hibajavítások, és apróbb simítások várhatóak csak.

Ha valaki használta valaha is a wikipediát, akkor ez a modul nagyon ismerős lesz. Merthogy a hivatalos wikipedia motorja van a BAKWiki mögött is (és nem volt egyszerű integrálni, mivel tudomásom szerint még senki nem csinálta meg ezt eddig, így egy amerikai programozó skaccal csináltuk meg ezt a verziót).

A wiki oldalakat minden, a honlapon regisztrált felhasználó szabadon tudja szerkeszteni, új oldalakat létrehozni stb. Nem kell félni, nyugodtan lehet módosítani, új oldalakat létrehozni. A rendszer eltárolja a korábbi verziókat is, bármikor vissza lehet állni egy korábbi változatra, ha valami gallyra megy. A főoldalon van egy link egy leírásra az oldalak szerkesztéséről. Nem bonyolult.

Kezdetnek feltöltöttem a kórus történetéről egy nagyon rövid leírást. Akinek van kedve, és legfőképpen, ismeri a kórus történetét, megpróbálhatja kiegészíteni. Lehet kreatívkodni!

Marci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Hókipóki
Pacsirtarend tagja

HozzászólásElküldve: 11, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Re: Wikipedia Hozzászólás, az előzmény idézésével

A wiki oldalon csináltam egy "aranyköpések, beszólások oldalt". Vannak páran akik szokták írni a viccesebb beszólásokat, aki tudja, regisztráljon és szabadon bővítheti a listát!
Vissza az elejére
esztina
Pici madárka
Pici madárka

HozzászólásElküldve: 13, 2008 12:06 pm    Hozzászólás témája: Re: Wikipedia Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ciao!
Időnként beleolvasgatok ám én is a wiki-be, és ha nem tudom viszafogni magamban a lektori énemet (alias "hülyebölcsész"), icipicit belenyúlkálok a szövegekbe - természetesen csakis formailag változtatva rajtuk (ma pl. az aranyköpéseket könnyeztem végig, hehe!).
Ugye nem lesz sértődés ebből? :S
Vissza az elejére
Hókipóki
Pacsirtarend tagja

HozzászólásElküldve: 13, 2008 1:01 pm    Hozzászólás témája: Re: Wikipedia Hozzászólás, az előzmény idézésével

A tüske megmarad Wink and Razz

Természetesen semmi gond a javításokkal, az aranyköpések túlnyomó részét nem is én töltöttem fel, hanem a kórustagok. Pont ez volt a terv, hogy ez egy közös dolog, amit mindenki szerkeszthet, bővíthet és javíthat High Five
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához   _PRINTER    TartalomjegyzékHonlap használata - kérdések-válaszok Időzóna: GMT + 1 óra
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

BAK honlap - dirty hacks by Hevér Márton
Design Funweb Bt. http://www.funweb.hu
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy