|
|
Forums › Honlappal kapcsolatos › Kérések › Mit szeretnétek még
Mit szeretnétek még
Go to page 1, 2 Next |
Author |
Message |
 |
Hókipóki Pacsirtarend tagja

Joined: Thursday, January 01 Posts: 21 Location: 47.581737/19.039103
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 10:51 pm Post subject: Mit szeretnétek még |
|
|
látni a weboldalon? Részemről minden fent van, ami eszembe jutott, és megvalósítható volt - és belefért a szoros költségvetésbe 
De biztos van, ami kimaradt, pedig jó ötlet lenne...
|
|
| Back to top |
|
Poisonmaster Pici madárka

|
Posted: Wed Apr 11, 2007 2:35 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Ezt továbbra is hiányolom:
nem olvasható semmi a darabokról! Úgyhogy amennyiben valaki kedvet érez ahhoz, hogy egy-egy énekelt darabról leírja, hogy miről is szól, vagy a zeneszerzőről néhány érdekes anekdota, vagy bármi, csak ne répa...
ennyi.
_________________ -----------------------------------
Mindenki jó valamire!
Ha másra nem, hát elrettentő példának!
----------------------------------- |
|
| Back to top |
|
akos Pici madárka

|
Posted: Thu May 03, 2007 5:52 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
| Csak "vadiúj" képek vannak fent, régi nincs is:(
|
|
| Back to top |
|

|
Posted: Thu May 03, 2007 6:43 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Hát, adjááááá'
|
|
| Back to top |
|
Guest
|
Posted: Thu May 31, 2007 5:49 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Azt már megszoktuk, hogy (esetleg méltatlanul megszerzett) pillanatnyi hatalmukat féltők a kiírt szavazások eredményét nem veszik figyelembe. Arra is volt már példa, hogy számukra kedvezőtlen eredmény esetén törlik az egészet. Igaz, nem ígérte senki, hogy "ügydöntő népzavazás" került kiírásra a fényképalbum láthatóságának ügyében, de mégis csalódást keltő, hogy se szó se beszéd, inkább minden korábbi szavazással együtt eltűnik a honlapról még a helye is. Tanulság: ha nem tudod a végeredményt saját szájízed szerint korlátlanul manipulálni, akkor tüntesd el a nyomát is!?
Nem baj, túl fogom élni. Még szerencse, hogy az adóm 1%-át és magánadományomat regisztráció nélkül is a Kórusnak adhatom/adhattam!
|
|
| Back to top |
|

|
Posted: Thu May 31, 2007 6:11 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Ha arra a méltatlanul megszerzett hatalmamra gondolsz, hogy ezt a honlapot karban tarthatom szabad időmben... Akarod a munkámat és a fizetésemet, amit ezért kapok, a kórustól és tőled, mint arctalan látogatótól? Kit takar a kényelmes királyi többes?
Szavazást nem töröl senki, az eredmények elérhetőek. Most is van egy új, de az a témája miatt csak a regisztráltak számára jelenik meg. Regisztrálni semmibe nem kerül. Próbáltad már?
|
|
| Back to top |
|
Guest
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 2:17 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Félreértettél, kedves Barátom. (Nyilván az én hibám!)
Nem a Te hatalmad méltatlanul szerzett. Ügyesen és - hitem szerint - lelkiismeretesen vezeted/szerkeszted e honlapot. Az ugyan kevéssé érdekel, hogy mennyi pénzért csinálod, mert nem én bíztalak meg vele. De ha ettől jobb lesz a Kórusnak, még akár fizethetek is...
Általánosságban beszéltem a (nép)szavazásokról. Az első 2 mondat csakis úgy értendő. Ez indokolja a "királyi többest". Mert ugye nem én vagyok az egyetlen választópolgár. Meg az indokolja, hogy nem én voltam/vagyok az egyetlen, aki regisztráció nélkül szeretné a képeket nézni. (Bármilyen hihetetlen nem szavaztam 50-szer erre, és azt sem tudom, kik tették még.) Ja és az is indokolja, hogy a magyarban már nincs passzív szerkezet, s ehhelyett leginkább a többes szám első személyt használjuk. Már ha magyarul akarunk beszélni. (Én igen, bocs.)
Szóval csak fáj, hogy volt valami (nevezetesen: szabadon nézhető képek), ami már nincs. Volt egy kis remény, hogy újra lehet, de ez is elmúlt. Ennyi.
Ja, és nem vagyok arctalan, csak itt nem mutatkozom be, ugyanis semmilyen jelentősége nincs, hiszen bármilyen nevet írhatok, vagy hiszed, vagy nem. Ha mindenáron kérsz valamit, legyen: báró Taknyóczfalvy Eugén. Így jobb? (Nem hiszem.)
Regisztrálni egyébként nem próbáltam. Ez elvi kérdés!
Köszönöm, hogy meghallgattál! Munkádhoz további sok sikert kívánok!
|
|
| Back to top |
|

|
Posted: Fri Jun 01, 2007 3:53 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Ami nekem ebből az egészből lejön, hogy idejössz a kórus honlapjára, és követelőzöl, célozgatsz. Alaptalanul vádaskodsz, azt sem tudom pontosan kit, mivel és miért. Mindezt arctalanul, nevedet nem vállalva.
Elvi okokból nem akarsz regisztrálni a honlapra? Semmi probléma. Elvi okokból ilyen stílusú vitába nem megyek bele - felesleges időpazarlás.
Ha konstruktív megjegyzésed is van, szívesen fogadjuk.
|
|
| Back to top |
|
Guest
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 4:24 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Persze, hogy nem tudod (és én sem!) "kit, mivel és miért", mert nem vádoltam és nem vádolok itt senkit. Még csak nem is követelőzöm.
Ha Te mégis azt gondolod, amit írtál, hát "legyen neked a te hited szerint".
|
|
| Back to top |
|
Egyszerű felhasználó Guest
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 6:10 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Azt szeretném még, ha nem is lehetne szavazni, mertz az a legeslegdemokratikussabb.
|
|
| Back to top |
|
Egy másik Guest
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 6:14 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
| Sokkal több játék kéne még!
|
|
| Back to top |
|
Felhasználóka Guest
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 10:09 pm Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Ténleg, no szavazás, több játék, így fiatalos!
_________________ 0 |
|
| Back to top |
|
nizso Pici madárka

|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:14 am Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Hello! Bár nem egészen tartozik ide, de a Brahms dvd-ről/cd-ről lehet már vmit tudni?
|
|
| Back to top |
|
Adnivágyó Guest
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 8:18 am Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
Azt szeretném még, ha az adószámotok (félreértések elkerülése végett a Kórusé ) is (jól) látható lenne a honlapotokon. Bizonyára, nem én vagyok az egyetlen, aki nektek adná az 1%-ot, de nem tudja fejből... Köszi!
|
|
| Back to top |
|

|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:11 am Post subject: Re: Mit szeretnétek még |
|
|
| Adnivágyó wrote: |
Azt szeretném még, ha az adószámotok (félreértések elkerülése végett a Kórusé ) is (jól) látható lenne a honlapotokon. Bizonyára, nem én vagyok az egyetlen, aki nektek adná az 1%-ot, de nem tudja fejből... Köszi!  |
Hűha, már megint adóbevallás-időszak lesz lassan? Aktiváltam a tavalyi adó 1%-os hírt a főoldalon!
|
|
| Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|
|