|
|
Forums › Honlappal kapcsolatos › Honlap használata - kérdések-válaszok › Wikipedia
Author |
Message |
 |
Hókipóki Pacsirtarend tagja

Joined: Thursday, January 01 Posts: 21 Location: 47.581737/19.039103
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 11:04 pm Post subject: Wikipedia |
|
|
Utolsó nagyobb modulként elkészült a BAKWiki, ezután már csak egy normálisabb design, hibajavítások, és apróbb simítások várhatóak csak.
Ha valaki használta valaha is a wikipediát, akkor ez a modul nagyon ismerős lesz. Merthogy a hivatalos wikipedia motorja van a BAKWiki mögött is (és nem volt egyszerű integrálni, mivel tudomásom szerint még senki nem csinálta meg ezt eddig, így egy amerikai programozó skaccal csináltuk meg ezt a verziót).
A wiki oldalakat minden, a honlapon regisztrált felhasználó szabadon tudja szerkeszteni, új oldalakat létrehozni stb. Nem kell félni, nyugodtan lehet módosítani, új oldalakat létrehozni. A rendszer eltárolja a korábbi verziókat is, bármikor vissza lehet állni egy korábbi változatra, ha valami gallyra megy. A főoldalon van egy link egy leírásra az oldalak szerkesztéséről. Nem bonyolult.
Kezdetnek feltöltöttem a kórus történetéről egy nagyon rövid leírást. Akinek van kedve, és legfőképpen, ismeri a kórus történetét, megpróbálhatja kiegészíteni. Lehet kreatívkodni!
Marci
|
|
| Back to top |
|

|
Posted: Mon Sep 11, 2006 3:22 pm Post subject: Re: Wikipedia |
|
|
| A wiki oldalon csináltam egy "aranyköpések, beszólások oldalt". Vannak páran akik szokták írni a viccesebb beszólásokat, aki tudja, regisztráljon és szabadon bővítheti a listát!
|
|
| Back to top |
|
esztina Pici madárka

|
Posted: Tue May 13, 2008 12:06 pm Post subject: Re: Wikipedia |
|
|
Ciao!
Időnként beleolvasgatok ám én is a wiki-be, és ha nem tudom viszafogni magamban a lektori énemet (alias "hülyebölcsész"), icipicit belenyúlkálok a szövegekbe - természetesen csakis formailag változtatva rajtuk (ma pl. az aranyköpéseket könnyeztem végig, hehe!).
Ugye nem lesz sértődés ebből? :S
|
|
| Back to top |
|

|
Posted: Tue May 13, 2008 1:01 pm Post subject: Re: Wikipedia |
|
|
A tüske megmarad
Természetesen semmi gond a javításokkal, az aranyköpések túlnyomó részét nem is én töltöttem fel, hanem a kórustagok. Pont ez volt a terv, hogy ez egy közös dolog, amit mindenki szerkeszthet, bővíthet és javíthat
|
|
| Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|
|