Kályha Doboz bezarasa
Login Doboz bezarasa

Welcome Anonymous

Nickname
Password
(Register)
Gallery stats Doboz bezarasa
coppermine
 Albums: 210
 Pictures: 14940
  · Views: 336394
  · Votes: 125
  · Comments: 91
Button links Doboz bezarasa

Forums › Honlappal kapcsolatos › Honlap használata - kérdések-válaszok › Wikipedia

Wikipedia
Post new topic   Reply to topic   Printer Friendly Page     Forum Index -> Honlap használata - kérdések-válaszok
Author
Hókipóki
Pacsirtarend tagja

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 11:04 pm    Post subject: Wikipedia Reply with quote

Utolsó nagyobb modulként elkészült a BAKWiki, ezután már csak egy normálisabb design, hibajavítások, és apróbb simítások várhatóak csak.

Ha valaki használta valaha is a wikipediát, akkor ez a modul nagyon ismerős lesz. Merthogy a hivatalos wikipedia motorja van a BAKWiki mögött is (és nem volt egyszerű integrálni, mivel tudomásom szerint még senki nem csinálta meg ezt eddig, így egy amerikai programozó skaccal csináltuk meg ezt a verziót).

A wiki oldalakat minden, a honlapon regisztrált felhasználó szabadon tudja szerkeszteni, új oldalakat létrehozni stb. Nem kell félni, nyugodtan lehet módosítani, új oldalakat létrehozni. A rendszer eltárolja a korábbi verziókat is, bármikor vissza lehet állni egy korábbi változatra, ha valami gallyra megy. A főoldalon van egy link egy leírásra az oldalak szerkesztéséről. Nem bonyolult.

Kezdetnek feltöltöttem a kórus történetéről egy nagyon rövid leírást. Akinek van kedve, és legfőképpen, ismeri a kórus történetét, megpróbálhatja kiegészíteni. Lehet kreatívkodni!

Marci
Back to top
View user's profile
Hókipóki
Pacsirtarend tagja

PostPosted: Mon Sep 11, 2006 3:22 pm    Post subject: Re: Wikipedia Reply with quote

A wiki oldalon csináltam egy "aranyköpések, beszólások oldalt". Vannak páran akik szokták írni a viccesebb beszólásokat, aki tudja, regisztráljon és szabadon bővítheti a listát!
Back to top
View user's profile
esztina
Pici madárka
Pici madárka

PostPosted: Tue May 13, 2008 12:06 pm    Post subject: Re: Wikipedia Reply with quote

Ciao!
Időnként beleolvasgatok ám én is a wiki-be, és ha nem tudom viszafogni magamban a lektori énemet (alias "hülyebölcsész"), icipicit belenyúlkálok a szövegekbe - természetesen csakis formailag változtatva rajtuk (ma pl. az aranyköpéseket könnyeztem végig, hehe!).
Ugye nem lesz sértődés ebből? :S
Back to top
View user's profile
Hókipóki
Pacsirtarend tagja

PostPosted: Tue May 13, 2008 1:01 pm    Post subject: Re: Wikipedia Reply with quote

A tüske megmarad Wink and Razz

Természetesen semmi gond a javításokkal, az aranyköpések túlnyomó részét nem is én töltöttem fel, hanem a kórustagok. Pont ez volt a terv, hogy ez egy közös dolog, amit mindenki szerkeszthet, bővíthet és javíthat High Five
Back to top
View user's profile
Post new topic   Reply to topic   Printer Friendly Page     Forum IndexHonlap használata - kérdések-válaszok All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

BAK honlap - dirty hacks by Hevér Márton
Design Funweb Bt. http://www.funweb.hu
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy